Budskab ud til millioner for et par tusinde kroner?

Online video har revolutioneret vores muligheder for markedsføring. Du behøver ikke længere at bruge 100.000-vis af kroner for dine tilbud når et kæmpestort publikum.

Du kan lige nu for få midler nå det RETTE publikum på enhver skærm, stor eller lille.

Én video – mange muligheder

Brug Jeres professionelle videospots til at reklamere på alle enheder

  På TV-skærme i butikken
  I nyhedsbreve
  Jeres hjemmeside
  Sociale medier
  Google Trueview
  Youtube
  Som Tv-reklame*

Hvad får jeg for mine penge?

< 20 sekunders professionelt videospot til online/offline brug

Animeret logo til din virksomhed

Professionelt speak

Fuld HD

Råd og vejledning til markedsføring af videoen

RING MIG OP

Videospots – inspiration

Har du brug for et videospot?

Videospots hos Tapas Deluxe

Hos Tapas Deluxe er vi eksperter i at lave reklamevideoer og videospots. Faktisk kan vi både lave animationsvideoer og video med produkter eller på locations. Rundt omkring på siden kan du finde eksempler på tidligere cases. Alle virksomheder og organisationer kan bruge en video, enten som præsentation af virksomheden, eller som reklamefilm i forbindelse med en kampagne, et event eller et nyt produkt. Nedenfor kan du læse mere om hvordan I kan bruge videomateriale i virksomheden.

Hvad kan man bruge et videospot til?

Først og fremmest bruges mange videoer til markedsførings- og reklamearbejde. Dette kan for eksempel være i forbindelse med at virksomheden lancerer et nyt produkt, en kampagne eller lignende. Men man kan også bruge videoer til at fortælle kunder og potentielle kunder om virksomheden. Andre bruger virksomheder som instruktionsvideoer, eller til at give kunder og samarbejdspartnere vigtige informationer.

Videoer er en god måde at fange seerens opmærksomhed på. Vi fanges af flotte farver, mønstre og billeder og holder bedre vores koncentration, hvis vi ser på noget der ser interessant ud. Videoer er derfor en oplagt mulighed for at komme i kontakt med kunder, samarbejdspartnere og andre i virksomhedens eller organisations omverden.

Nedenfor giver vi nogle gode forslag til brug af videomateriale i forskellige sammenhænge. Har du en anden idé, eller mangler du hjælp til at udvikle en sjov, professionel og gennemarbejdet video, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dine idéer, om du har to eller to hundrede.

Markedsføring

Videomateriale kan naturligvis bruges i markedsføringen af et produkt, en service eller virksomheden som helhed. Hos Tapas Deluxe arbejder vi både med søde og sjove animationsvideoer, og med videoer der viser dit produkt. Vigtigst af alt, er at vi sørger for dit budskab når ud til kunderne på den helt rigtige måde.

I markedsføringen af et fysisk produkt, en reklamevideo, bruger man ofte billeder af produktet, mens man samtidig kan lege med sjove og flotte effekter til at fange kunden. I andre forbindelser, for eksempel i markedsføringen af et uhåndgribeligt produkt eller en service, kan man benytte sig af animationer sammen med video- eller billedmateriale af produktets funktion eller resultat. I nogle videoer vil man benytte sig af en speaker eller en voiceover, mens man i andre vil benytte sig af lydeffekter eller musik.

Når man skal markedsføre en virksomhed som helhed, vil man måske vise billeder af medarbejdere og teams.

Det er altid op til jer hvad I ønsker at få med i videoen, men hos Tapas Deluxe forsøger vi altid at komme med gode råd, ideer og indslag til hvordan I får den bedst mulige video, der opfylder jeres krav og passer til jeres behov.

Information

Man kan også bruge videospots til at give information. Dette kan være i forbindelse med ændringer i virksomheden, herunder navneændringer, fusioner, ændringer i virksomhedens opbygning og lignende.

Det kan også være hvis der foretages ændringer der påvirker kunder og samarbejdspartnere. For eksempel hvis en internetudbyder begynder at installere fibernet, eller hvis der foretages ændringer i pakkeløsninger til privatkunder eller virksomheder. En video er en god måde at give vigtig information på, fordi chancen for at en kunde ser videoen frem for at læse et nyhedsbrev eller en rapport er større. Videomaterialet kan spredes på både e-mail, sociale medier og som tv-reklamer, og kan ofte fungere som supplement til pressemeddelelser og rapporter.

Vejledning

Videomateriale kan også bruges som vejledningsmaterialer, for eksempel som erstatning for instruktionsbøger. Samtidig kan de fungere som demonstrationsvideo for et produkt.

Videospots til vejledning kan bruges i mange forbindelser og af mange typer virksomheder og organisationer. De kan for eksempel bruges af uddannelsesinstitutioner, hvor de fungerer som vejledning i at søge ind på studie, skrive en ansøgning og lignende. De kan bruges som vejledning i at samle et møbel, bage en kage, benytte en hjertestarter og meget andet. De kan også vise hvordan et produkt fungerer, for eksempel et værktøj eller en maskine.

Hvad hører med til videoen?

Når I bestiller et videospot fra Tapas Deluxe, er der flere ting der hører med i tilbuddet. Vi aftaler videoens varighed sammen. Det kommer an på hvor meget information der skal være med i videoen og hvor I ønsker den skal spilles. Derudover får I et professionelt logo, som vores dygtige team designer og producerer til jer. Vi tager imod jeres ideer og giver forslag til logoets design og stil. Har I selv skitser og tonsvis af ideer, bruger vi også dem i processen. I videoen får I også et professionelt speak, også kaldet voiceover, hvis I ønsker det. I modtager videoen i fuld HD, så kvaliteten på selv store skærme ikke bliver noget problem. Sidst men ikke mindst, giver vi jer gode råd og vejledning i hvordan I kan benytte videoen i jeres markedsføring, så I er klar til at bruge videoen lige så snart I modtager den.

Alternativet – en explainervideo

Et alternativ til et videospot eller en reklamevideo er en explainervideo. Denne type video bruges ofte til at vise funktionen af et produkt eller en service, eller give informationer der påvirker kunden. Denne type video er animeret, og er en sjov måde at give vigtig information til både kunder og samarbejdspartnere. Selvom man benytter sig af animation, kan denne type video sagtens bruges til at give informationer og lave demonstrationer af et produkt. Videoen kaldes explainervideo, fordi den bruges til at forklare ændringer i virksomhedsstrukturen, produkter og meget andet. I videoen benytter man sig typisk af en voiceover.

Hvor kan man bruge en reklamevideo?

Videoer, både reklamevideoer, videospots og explainervideoer, kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Der findes utallige medier, både traditionelle og nyere medier, hvor man kan bruge sine videospots.

Facebook er et ideelt medie at dele sine videoer på. Næsten alle danskere har en Facebook-profil, og det er derfor et perfekt sted at interagere med sine kunder og andre interesserede i virksomheden. Her kan videoen deles, likes og kommenteres, og følgere føler at de er en del af virksomheden. Desuden kan man bruge videospots i annoncer, så man kan ramme en specifik målgruppe med sin reklamevideo.

For nogle virksomheder vil det også være relevant at lave annoncer på andre sociale medier som Instagram og LinkedIn. Hos Tapas Deluxe vejleder vi jer selvfølgelig i, hvor det kan være relevant at bruge jeres markedsføringsmateriale, og hvordan I bedst udnytter det.

Videoer kan også bruges som Tv-reklamer, hvilket kan være en dyr løsning, men som altid når ud til rigtig mange seere. Derudover bruges videoer ofte i fysiske butikker, for eksempel som demonstrationsvideoer eller præsentationsvideoer af virksomheden. Samme videoer kan også bruges på virksomhedens hjemmeside.

Nogle virksomheder og organisationer bruger også videoer i deres nyhedsbreve, mens andre har tv-skærme med på messer og til konferencer. Mulighederne er næsten uendelige.

Videoens varighed og format kan variere på baggrund af det medie I vil benytte. Det vigtigt at tage stilling til, hvilken type medier jeres video skal bruges på, så de optimeres efter mediet. Skal videoen hovedsageligt ses på de sociale medier, er det en fordel at den ser godt ud på en smartphone og det er knapt så vigtigt at den kan ses på en Tv-skærm. Vises videoen på sociale medier, skal videoen som regel også være kortere og informationen mere komprimeret, i forhold til hvis den vises på en skærm i butikken.

Hvem er Tapas Deluxe?

Hos Tapas Deluxe er vi vilde med at animere og skabe logoer, animationer, maskotter, videomateriale, Facebookbannere og meget andet. Vi har mange talenter, og stopper aldrig med at være nysgerrige og lære nyt. Vi skaber kreative, flotte og brugbare elementer, som I kan bruge i jeres markedsføring eller som en fast del af virksomhedens image.

Vi sørger hele tiden for at udvikle os, så vi kan tilbyde endnu mere til vores kunder. Om I har brug for hjælp til en enkelt ting eller til at skabe en helt ny kampagne, står vi klar med ekspertise og ideer. Her kan du læse mere om os.

Hvad kan vi ellers?

Hos Tapas Deluxe har vi også mange andre talenter. Nedenfor kan du læse mere om hvad vi kan hjælpe jer med. Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular her.

Animationer

Vi kan lave animationer til alle behov. Om det er et nyt logo, en LED-banner, en maskot, en explainervideo eller noget helt andet, sørger vi for at lave en original og innovativ animation til jer. Vores animationer er levende og fangende, og kan bruges i alt fra markedsføring, til undervisning, konferencer, rapporter og meget andet. Infografikker, e-mailanimationer og meget mere der kan benyttes i virksomhedens eller organisationens drift, kan vi også hjælpe med. Her kan I læse meget mere om vores animationer.

Facebookbannere

Et Facebookbanner er en ideel måde at komme i kontakt med kunder og andre i jeres interesse på Facebook. Vi laver både coverbilleder og covervideoer. I videoerne kan der både skrues fuldt op for animationen eller bruges billeder og videoer af jeres produkter eller virksomhed. Vi kombinerer jeres krav og behov med vores kreativitet og lyst til at skabe noget flot. Læs mere om Facebookbannere og -videoer her.

Har du brug for et videospot?

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)