Sitemap

Oversigt over landingssider

Har Jeres grafiske afdeling for travlt, eller mangler i en bestemt færdighed for at kunne eksekvere den perfekte kampagne, så kan vi hjælpe hos Tapas Deluxe. Vi leverer professionelt grafisk design og animation, der får Jeres virksomhed og services til at afspejle troværdighed og kvalitet.

 

Sig hej til Jeres nye “kollega”
Ved at bruge os som eksternt bureau får I nye skarpe øjne på Jeres markedsføring, en bredere vifte professionelle færdigheder tilgængelig samt en hurtigere eksekvering af Jeres kampagner.

Tapas Deluxe er et friskt pust til Jeres markedsføring!

 

Oversigt over landingssider

Her finder I et bredt sortiment af de ydelser vi tilbyder indenfor digital markedsføring og grafisk design.

Smukke og funktionelle designs til ethvert medie og enhver platform. Vort fantastiske team skaber den røde tråd i din visuelle identitet – lige fra grafisk design af tryksager til din digitale markedsføring.
Det er godt grafisk håndværk, baseret på fantasi, erfaring og kreativitet.

Få et fedt videospot eller en reklamevideo til din markedsføring. Brug videoen i nyhedsbreve, på hjemmesiden, In Store, Google annoncering eller på TV. Én video – mange muligheder.

Få mere ud af Jeres bannerkampagner. HTML5 bannere kan øge Jeres Click Through Rate (CTR) med helt op til 267%. Få levendegjort Jeres bannerbudskaber med HTML5.

Få hjælp til email marketing, opsætning af Mailchimp nyhedsbreve eller design af en ny email signatur.

Livet er fuld af gentagelser. Forklar Jeres budskab én gang for alle med en unik explainer video. Perfekt pitch HVER gang og så øger en god explainer video tilmed konverteringen ganske betydeligt.

Få lavet en fed video til Jeres virksomheds facebook cover og få flere følgere.