Få et unikt nyhedsbrev

Hos Tapas Deluxe kan vi også hjælpe jer med at designe et flot og unikt nyhedsbrev, som I for eksempel kan udsende via MailChimp eller andre værktøjer til administration af e­mails og nyhedsbreve.

 

Vi lytter til jeres ideer, og samler alle de elementer der er nødvendige i jeres nyhedsbrev, om det er nye produkter, nyhedshistorier, information, kampagner og lignende. Måske vil I benytte jer af bannere, eller bare have et tema der kan gå igen i alle jeres e­mails. Denne løsning kan for eksempel laves sammen med en mail signatur, så jeres nyhedsbrev eller nyhedsmail passer sammen med de e­mailsignaturer som leverandører og andre samarbejdspartnere modtager.

 

Når vi sammen skal lave designet til jeres nyhedsbrev, skal I overveje flere forskellige elementer, der hjælper vores designere og illustratorer. Hvem er jeres målgruppe og hvad er deres alder? Hvad er jeres produkt eller service? Vil I benytte jer af humor? Det hjælper os med at finde en stil der passer til jeres virksomhed og som er perfekt til jeres nyhedsbrev.

 

Hos Tapas Deluxe kan vi altså være med til at udvikle et koncept for jeres nyhedsmails gennem design og animationer, som I så kan benytte på den mail­platform I anvender.

MailChimp

MailChimp er en platform der bruges til at sende nyhedsbreve og e­mails ud til kunder. Her kan du lave grupper af kunder, indstille tidspunkter for afsending og udgivelse af e­mails og nyhedsbreve og meget mere. Det er en utrolig populær platform for virksomheder, fordi den er brugervenlig og kan tilpasses virksomhedens behov. Hos Tapas Deluxe kan vi hjælpe med alt fra forfatning af nyhedsbreve og e­mails, til opsætning og designet af brevene, så alt jeres kommunikation har de samme træk. Et ens design der går igen, skaber genkendelig og giver et professionelt og veletableret udtryk.

 

Desuden kan I med MailChimp følge jeres kunders adfærd. Blandt andet hvor mange gange de åbner jeres e­mails, hvilke kunder der åbner nyhedsbrevene og hvilke der ikke gør, hvilke links der klikkes mest på og meget andet. Desuden “passer” MailChimp allerede til de mest populære CMS og hjemmesidesystemer.

E­mail signatur til MailChimp

Vi kan tilrettelægge jeres mail signatur, så I kan bruge den på den platform hvorfra I sender jeres nyhedsbreve­ og mails. Dette kan for eksempel være en platform som MailChimp, hvor man kan administrere nyhedsmails til kunder, leverandører, samarbejdspartnere såvel som til intern kommunikation.

Hvorfor bruge e­mail kommunikation?

Når I bruger kommunikation gennem e­mails, for eksempel gennem nyhedsbreve eller tilbuds­- og kampagnemails, lander jeres logo og jeres virksomhed direkte i jeres eksisterende kunders samt en interesseret målgruppes mailboks. Dette giver jer mulighed for at sende de bedste tilbud og største nyheder direkte til disse personer.

 

Hos Tapas Deluxe ved vi at det er vigtigt at kunne skille sig ud i mængden af e­mails, og med talenter indenfor forfatning, opsætning og design af e­mails og nyhedsbreve, vækker vi interessen hos jeres kunder og jeres målgruppe.

 

Som før nævnt, er det desuden en fordel, at I tæt kan følge læsernes adfærd, og på den måde forbedre og optimere jeres kommunikation hele tiden.

Markedsføringskampagner hos Tapas Deluxe

Ønsker I en markedsføringskampagne der er professionel, finpudset og helt unik for jeres virksomhed? Vi kan skabe en kampagne der viser jer og jeres produkter på bedste vis. I kan selv udvælge hvilke elementer I kunne tænke jer, og så former vi en kampagne der er sammenhængende og kan bruges på flere forskellige platforme.

 

Det kan for eksempel være hvis I lancerer et helt nyt og banebrydende produkt. I sådan et tilfælde kan man lave en animeret explainer video med produktet, et HTML5­ banner samt et reklamespot der kan bruges til markedsføring. En explainervideo kan både bruges i en nyhedsmail samt på hjemmeside og Facebookside. Reklamespottet kan vises på sociale medier, på TV og på skærme i butikken. HTML5 banneret bruges på virksomhedens hjemmeside, samt som reklameannonce.

 

Eller er I en nystartet virksomhed og ønsker I at skabe en stil og et design, der kan gå igen på alle medier, som på hjemmesiden, Facebook­siden og på e­mail. For en ny virksomhed kan det også være en fordel at skabe et logo, der er professionelt og unikt. Vi kan lave en mail signatur, et animeret logo, samt en covervideo til Facebook, der kan præsentere virksomheden. Så er virksomheden sikret et ensartet design, som derudover også kan bruges i fremtidigt markedsføringsmateriale.

Arbejder I med MailChimp, kan vi også være med til at udvikle en samlet kampagne, der inkluderer oprettelse af e­mail signaturer, nyhedsmail og bannere, så I kan skabe effektiv og professionel kommunikation til jeres kunder.

Send et flot of effektivt nyhedsbrev

Vi hjælper dig fra start til slut – lige fra kampagneidé til endelig udsendelse

Mail signatur

En e­mail signatur i sin traditionelle form, består som regel af afsenderens navn, stilling, virksomhed, såvel som en række kontaktoplysninger som telefonnummer, profil på LinkedIn eller lignende. Nogen tilføjer også virksomhedens logo, samt relevant information om virksomheden. Det er dog ikke altid at signaturen får den ønskede effekt. Derfor laver vi hos Tapas Deluxe animerede mail signaturer, der er levende og fanger modtageren af e­mailen. Signaturen bevæger sig, så man ikke kan undgå at få øje på den. En e­mail signatur fra Tapas Deluxe kan for eksempel indeholde en animation af virksomhedens hovedbeskæftigelse, af et produkt eller af medarbejderen der har afsendt e­mailen. Det kan også være en sjov animation af virksomhedens logo. Signaturen kan sågar ændres efter årstider, arrangementer eller lignende.

Hvad kan en god e­mail signatur?

En mail signatur kan give jer og jeres virksomhed flere fordele. Der bliver hver dag sendt utallige e­mails, og det kan være svært at gøre et indtryk på en kunde, en samarbejdspartner eller en anden part gennem en almindelig e­mail.

 

En animeret mail signatur fra Tapas Deluxe er flot at se på, perfekt afbalanceret mellem nødvendig information og et flot design, samt let genkendelig. Det er nødvendigt at skabe denne genkendelighed i e­mail marketing, både for virksomheder der kommunikerer med andre virksomheder eller med private forbrugere.

I bliver husket

Mail signaturen skal sørge for at det bliver jer som kunden husker. En flot signatur viser at virksomheden er professionel og har overskud til at tage sig af sit image. I kan vælge at have en fast mail signatur eller skifte dem ud så de passer til højtider, reklamekampagner eller lignende. Måske vil I sende en julehilsen til jeres kunder, hvor sneen der drysser ned over jeres logo, eller vise jeres leverandører at I deltager i en messe eller konference med en særlig hilsen til dem.

 

Lige meget om I vælger en fast løsning eller en løsning med plads til variation og leg, kan I være sikre på at jeres mail signatur bliver levende og at I og jeres virksomhed bliver husket.

Jeres logo bliver genkendt

Jeres signatur kan matche jeres logo. I kan have de samme former, farver og den samme stil som jeres logo. I kan også inkorporere logoet i mail signaturen. På den måde bliver jeres logo lettere genkendt af kunder og samarbejdspartnere.
Vores professionelle designere ved hvordan man skaber genkendelighed i logoer og hvordan man på perfekt vis kan kombinere det med mail signaturen.

I kan give mere information

I får mere plads til at give information til modtagerne af mailen, uden kedelig tekst som kun bliver skimmet af læseren. Har I en stor nyhed, kan I inkorporere den i alle jeres e­mail ved at designe en signatur omkring nyheden. Måske er I nomineret til en pris eller måske har i lanceret nye produkter eller lavet ændringer i virksomheden eller foreningen, hvor det er vigtigt at informationen når ud til samarbejdspartnere.
Der er ikke plads til mange linjers tekst i signaturen, men et vigtigt budskab kan sagtens nå igennem til modtagerne.

Se nogle af vores tidigere cases her

Kontakt os – hvordan kan vi hjælpe?

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I skal bruge en mail signatur eller et af vores andre produkter. Om I allerede ved hvad I vil have, hvilke farver I vil bruge og hvilken type animationer I kunne tænke jer eller om I blot har en svag forestilling om hvad der kunne være muligt, vil vi bidrage med vores ekspertise på området.
I kan finde vores kontaktoplysninger her. Hvis I ønsker at vi ringer til jer når I har tid, kan I angive tidspunkterne i formularen. Vær’ ikke bange for at kontakte os, også selvom I ikke ved hvilke produkt I kunne tænke jer. Vi vil gerne vise jer vores produkter, samt fortælle hvordan vi kan lave en flot løsning til jer.

 

Vi er placeret på to kontinenter, hvilket giver os 6 timer mere i døgnet, hvor vi kan skabe et fantastisk produkt til jeres virksomhed.

Peter Nørgaard

Co-founder

Tapas Deluxe ­- Hvem er vi?

Hos Tapas Deluxe er vi specialister i at producere unikke, animerede markedsføringsmaterialer. Vi brænder for at være nytænkende og lave kreative og sjove produkter til vores kunder, der fanger seerne.
Vi er både illustratorer, animatorer og designere, som alle interesserer sig for at løse opgaver til perfektion. I får et produkt der passer præcis til jer, og ingen andre. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer!

Andre produkter fra Tapas Deluxe

Foruden mail signaturer laver vi også mange andre kreative produkter. Vi brænder især for animerede videoer og explainervideoer, såvel som animation i logoer og bannere. Derudover kan vi også arbejde med trykt materiale, for eksempel flyers, brochurer eller visitkort. Er du I tvivl om vi kan løse din opgave? Kontakt os, og så finder vi en unik og kreativ løsning til dig og din virksomhed eller forening. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og følge udviklingen, så vi kan lave markedsføring der er nytænkende og helt speciel for vores kunder. Nedenfor kan I se nogle af de ting vi også kan lave. I kan læse mere om disse, ved at trykke på dem.

HTML5 banner

Explainer­ og animationsvideoer

Reklamespots

LED­bannere

Animeret logo

Facebook covervideo

Infografikker

Animeret maskot

Et HTML5 banner er et banner til hjemmesider, der består af billeder, animationer og tekst, og som er kodet så det er interaktivt, hvilket gør at man kan trykke på det. Det kan for eksempel bruges til at guide kunder til en bestemt side, og bruges som annoncer på hjemmesider. Der findes mange forskellige formater og der kan være bevægelse på banneret.

 

Animations-­ og explainervideoer bruges til at forklare om et produkt, en service eller til at videregive vigtig information. De kan også fungere som en brugsvejledning.

 

Reklamespots kan bruges til markedsføring på de sociale medier eller i Tv’et. De kan også køre på skærme i en forretning.

 

Et animeret logo huskes af seeren, og det giver en stor genkendelighed hos kunden og hos samarbejdspartnere.

 

I kan også bruge en covervideo på jeres Facebookside. Denne kan fungere som en præsentationsvideo af virksomheden.

 

Ønsker I en helt unik løsning, kan I få en animeret maskot der kan tilknyttes jeres virksomhed. En animeret og genkendelig maskot giver et ansigt til virksomheden og dets produkter eller services.

Tid til et friskt pust?

Fortæl os hvad du ønsker. Vi siger hvad vi gør. Vi gør hvad vi siger.

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)