Brug video i dit facebook cover

til at fange kundernes opmærksomhed

En af de mest omfattende portaler til underholdning og nyheder på nettet er, ikke overraskende, Facebook.

Inden man får set sig om, har man nemt brugt et par timer om dagen på verdens største sociale netværk.

Derfor gemmer Facebook også på et enormt stort potentiale for dig, der har eget firma, da det er et oplagt sted at nå ud til dine kunder. Med store mængder ”lokkende” indhold på Facebook i forvejen er det dog ekstremt vigtigt, at du fanger kundernes opmærksomhed med det samme, og det er her, Facebook-coveret kommer ind i billedet.

Et spændende og fængende Facebook-cover kan få både nuværende og potentielle kunder til at blive hængende på lige præcis dit firmas Facebook-side i stedet for på konkurrentens.

Facebook-coveret er det første og største på en Facebook-side; dermed er det også det, der tiltrækker dine kunder og viser dem, hvad dit firma står for. Coveret er både det første indtryk og den allerbedste bannerplads.

Dit Facebook-cover er altså et fremragende blikfang, hvis bare du sørger for, at det stikker perfekt ud i den evigt voksende mængde af sider, links og covers.

Varighed

Et Facebook-videocover kan have en varighed på ca. 20‒90 sekunder, hvilket er mere end nok tid til at få selv en avanceret video ud til kunderne. Samtidig kan du også gøre brug af korte videosekvenser, som du i stedet kører i loop, hvis du hellere vil gøre dit Facebook-videocover så simpelt og “spiseligt” som muligt.

Unikt format

Facebook-videocoverets dimensioner anbefales af Facebook til 820 x 462px, med et minimum på 820 × 312 pixels, hvilket giver dig et unikt format at ”lege” med. Og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din video skal se ud, og hvad den skal indeholde: Animeret eller live-action? En teaser eller en længere video? En medrivende fortælling eller månedens aktuelle tilbud?

Overrask!

Formatet er stadig ret nyt, hvilket giver dig rig mulighed for at producere spændende og overraskende indhold til dine forbrugere – et unikt Facebook-videocover kan booste antallet af klik på din side med adskillige procent.

fb-cover-vdo-devices

Facebook-videocoveret giver et hav af nye muligheder

Det er efterhånden en håndfuld år siden, at Facebook-coveret blev introduceret. Det gav dengang en helt ny og bred vifte af kreative muligheder for at skabe opmærksomhed med et iøjnefaldende billede. I år er det så blevet muligt at gøre brug af en video som sit Facebook-cover i stedet.

Dette åbner en masse nye muligheder for, hvordan du kan kommunikere med dine kunder. En video har fordelen af at kunne sige mere end et statisk billede, da en serie af billeder jo helt automatisk kan indeholde langt flere informationer end blot et enkelt billede.

Samtidig kan et Facebook-videocover tale til flere sanser på én gang, da det også kan indeholde et lydspor – præcis som en ”normal” video. Lydsporet er automatisk slået fra til at starte med, men det kan under afspilningen slås til med blot et enkelt klik fra kundens side. Ved at henvende sig til flere sanser og indeholde flere informationer har Facebook-videocoveret altså større chance for at tiltrække opmærksomhed og for at blive husket længere end blot et simpelt coverbillede.

Hvis du er interesseret i at få lavet en Facebook-covervideo, men ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, så vil det være klogt at tage fat i Tapas Deluxe. Vi leverer grafiske delikatesser og effektive løsninger til dig, der vil give din virksomhed et boost via en højt profileret Facebook-side.

Hos Tapas Deluxe er vi eksperter i at producere Facebook-covervideoer af højeste kvalitet, så din virksomheds Facebookside springer i øjnene på dine kunder og giver dem lyst til at udforske siden yderligere – i stedet for at dit firmas Facebookside drukner i mængden af lignende sider med opmærksomhedskrævende links og covers. Med en Facebook-covervideo fra os kan du udnytte din Facebooksides potentiale til at øge mængden af kunder, og dermed også omsætningen, for dit spirende firma.

Vi kan skabe alt fra korte animationsvideoer og sjove GIF’er til større professionelle produktioner i knivskarp kvalitet – både opløsnings- og indholdmæssigt. Med en Facebook-covervideo fra Tapas Deluxe kan du give dit firma det sidste skub fremad og hurtigt mærke væksten i popularitet.
Kontakt os gerne for at høre mere.

Gæster der allerede fået smag for video-coveret

Få hjælp til at lave en Facebook-covervideo

Facebook-banner hos Tapas Deluxe

Når man driver virksomhed i dag, har man ofte konkurrenter indenfor samme område. Det kan være svært at skille sig ud fra mængden, også selvom man har et fantastisk, banebrydende og specielt produkt.

Men hvordan skiller man sig ud? Og hvordan kan man gøre sig mere synlig, så kunden ved at de skal tage dit fantastiske produkt, frem for konkurrentens? Et kreativt og unikt banner eller en levende bannervideo, er en ideel måde at fange kunden på, på verdens største sociale medie. Et Facebook-banner kan fungere som et coverbillede eller en covervideo. Det er den rektangel der findes øverst på Facebooksider og -profiler. Det er det første kunden ser når de kommer ind på siden, og det giver derfor god mening at bruge det til sin fordel.

Hos Tapas Deluxe kan vi fremstille flotte og levende Facebook-bannere, der både giver opmærksomhed, men som også giver et godt billede af din virksomhed. Et flot banner og en unik bannervideo, kan være det der skiller dig og en konkurrent fra hinanden. Du kan både få et flot banner med smukke billeder af din virksomhed eller dine produkter, eller en fængende video, så kunden overgiver sin fulde opmærksomhed til netop din side. Nedenfor kan du læse mere om fordelene ved at have et professionelt Facebook-banner på din side.

Hvorfor have en bannervideo?

Hvorfor giver det mening at have en professionel video på jeres virksomheds banner på Facebook?

Reklamer og annoncer er den traditionelle metode til at sælge produkter og budskaber på Facebook. Men efterhånden findes der andre måder at få “clicks” på ens Facebookside. Blandt andet ved at få et flot coverbillede eller en covervideo, der får din virksomhed til at se både professionel og veletableret ud. Der er mange måder at vise sine kunder at man er de bedste på markedet, så hvorfor ikke bruge unikke og spændende animationer eller billeder på en helt ny måde, lige så snart kunderne lander på jeres side.

Opmærksomhed

Et videobanner eller et coverbillede med flotte fotografier eller animationer af jeres produkter er en ideel måde at få kundens opmærksomhed på. Hos Tapas Deluxe er vi eksperter i at skabe levende og unikke bannervideoer.

Længere oppe på siden kan du se hvordan andre virksomheder, inklusive os selv, har brugt en video som blikfang øverst på deres Facebooksider.

Videoerne kan have forskellig varighed, lige fra 20 sekunder og op til over et minut. Det giver dig rig mulighed for at fortælle om virksomhedens produkter, service eller formål, om der så er tale om et pizzeria, et hotel, en tøjforretning, en tømrer eller noget helt andet. Alle virksomheder kan markedsføre sig på Facebook, og får man flere clicks end konkurrenterne, er man helt på rette kurs mod succes og salg.

Det udstråler troværdighed og ekspertise

Der findes mange måder at lave et banner på. Det kan være et enkelt billede, en tekst eller et aktuelt tilbud. Men hvorfor ikke udnytte de 820×462 pixels på bedste vis? En virksomhed der gør sig umage med deres kommunikation til den potentielle kunde, udviser klart mere troværdighed end en virksomhed der ikke gør.

En video i bannerformat, i høj kvalitet og med brugbart indhold, kan gøre en kæmpe forskel for den kunde der står mellem dig og en konkurrent.

Men hvorfor har det betydning? Du har selvfølgelig et fantastisk produkt, men i junglen af produkter og services der findes på nettet, kan det være svært for kunden at identificere hvad der er bedst. Og mens kunder vælger produkter baseret på både anbefalinger, pris og kvalitet, har det visuelle også meget at sige. Det betyder at det er en fordel hvis din Facebookside har det bedste, mest unikke og professionelle udseende.

Et budskab – hurtigt og præcist

Du har meget få sekunder til at overbevise din kunde om at dit produkt er det bedste. Hos Tapas Deluxe ved vi lige hvordan vi skal fange kunders og potentielle kunders interesse. Med en video på dit Facebook-banner, kan du hurtigt fortælle omverdenen om hvem din virksomhed er, hvad I laver, og hvorfor de skal vælge jer. Facebook-banneret er det første man ser når man kommer ind på siden, og derfor en oplagt mulighed for at fortælle omverdenen om virksomheden og vise jeres budskab, uden at de skal røre en finger.

Lyder det som en god idé? Det synes vi, og vi vil gerne hjælpe dig med at lave et Facebook-banner der passer perfekt til din kundegruppe og din virksomhed.

Hvad kan sådan en video indeholde?

Men hvordan finder man ud af hvad en sådan video skal indeholde? Hvad er vigtigt at have med? Hvad ser godt ud? Og er det bedst at bruge animationer eller billeder af produkter eller lokaliteter?

Hos Tapas Deluxe er vi eksperter i at lave videomateriale der passer specifikt til din virksomhed, og det budskab som I ønsker at komme ud med. For nogle virksomheder vil det give god mening at bruge fotografier, for eksempel i en gourmetrestaurant eller på et hotel. I nogle tilfælde kan det betale sig at skrue fuldt op for kreativiteten, for eksempel i en tøjforretning, en biograf eller lignende. Mange virksomheder har selv en idé om hvad de kunne tænke sig, og hvilken stemning og stil de ønsker at skabe med deres video. Derfor er det vigtigt at vi samarbejder om at finde den ideelle løsning, så I både får en video der repræsenterer jer fra jeres bedste sider, men som også kan give jer opmærksomhed fra kunder, og sætte jer frem foran konkurrenterne.

Hvordan får vores virksomhed et Facebook-banner?

Tapas Deluxe kan hjælpe dig med at skabe det helt perfekte coverbillede eller en unik Facebook-bannervideo. Om du har brug for hele pakken eller blot har brug for et banner eller coverbillede, og lige meget hvor mange ideer du har, kan vi bidrage med ekspertise og professionalisme, så du modtager et resultat du er stolt af at knytte til din virksomhed.

Du kan kontakte os i formularen nederst på siden. Du kan både skrive hvornår du ønsker at vi kontakter dig, og hvad du ønsker at tage en snak om. Du kan også finde vores telefonnummer og yderligere oplysninger her. Vi stræber efter at kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan arbejde sammen om at skabe et fantastisk Facebook-banner, et animeret logo, en explainervideo eller noget helt fjerde.

Få hjælp til at lave en Facebook-covervideo

Hvad kan Tapas Deluxe gøre for dig?

Hos Tapas Deluxe hjælper vi virksomheder med at vise sig fra deres bedste side. Vi er eksperter i at lave bannere, videospots og reklamer, animationer af logoer, karakterer og meget andet. Vi er kreative, og stræber efter at skabe visuelt smukt indhold, som I kan vise jeres kunder gennem jeres sociale medier, hjemmesider og andre steder. Vi giver siderne et fængende udseende og tilføjer en cocktail af unik kreativitet.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services vi tilbyder. Du skal heller ikke tøve med at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Videospots og reklamevideoer

Vi laver også videospots og reklamevideoer. Det er en oplagt mulighed for at få din virksomhed eller organisation ud på mange forskellige platforme, og nå ud til rigtig mange mennesker. For få tusind kroner kan din video nå millioner af mennesker!

Med et videospot fra Tapas Deluxe, får du en video i HD, som du kan bruge mange forskellige steder. For eksempel kan du bruge din video til at markedsføre på sociale medier, som Facebook eller LinkedIn, men også på jeres hjemmeside, på YouTube, i butikken og sågar som Tv-spot i fjernsynet.

Med et videospot har du mulighed for at vise dit produkt, en begivenhed eller en service til potentielle kunder, uanset hvor du møder dem. Vi sørger for at lytte til dine ideer, og samler dem til en reklamevideo, mens vi også giver dig gode råd til hvordan du kan bruge din nye video i markedsføringen. Du kan læse mere om videospots og reklamevideoer her.

Animationer

Vi kan også lave animationer! Om du har brug at få animeret et logo, en video, en infografik eller noget helt andet, hjælper vi dig med at formidle et budskab på en enkel og sjov måde. Animationer kan bruges til mange forskellige ting. Skal du for eksempel formidle et nyt koncept eller et nyt produkt, kan du med animationer sørge for at ingen informationer går tabt.

En animeret e-mailsignatur kan også give et indtryk af professionalisme, mens et flot, animeret logo sørger for at kunderne husker din virksomhed.

En anden måde at bruge animationer på, er gennem en maskot. Måske har din virksomhed allerede en kendt og elsket maskot, som kunder i alle aldre sætter stor pris på. Med en animeret version af din maskot, kan den nu gøre sin entre på alle jeres medier. Du kan bruge din animerede maskot i nyhedsbreve, i videoer, på hjemmesiden og mange andre steder. En infografik er en genial måde at visualisere data på. Det kan bruges af både virksomheder og organisationer til at formidle viden, for eksempel resultater af undersøgelser, tal fra årsrapporten eller lignende. Du kan læse mere om animationer hos Tapas Deluxe, her. Du kan også se tidligere opgaver og færdige produkter på samme side.  

Explainervideoer

Hvad er en explainervideo egentlig? Redskabet er ofte kendt som en video eller en kort tegnefilm fra en virksomhed eller en organisation, der har til formål at skabe opmærksomhed. Men sådan en video kan meget andet. Videoen er animeret og kan forklare alt fra en service, til et virksomhedsmål, et produkt, et nyt tiltag og meget andet. Det er en sjov og samtidig visuelt flot video, der med farver og flow fanger seeren. Du kan bruge videoen til at uddanne seerne, få deres opmærksomhed, skabe konverteringer, promovere et produkt eller virksomheden, og samtidig menneskeliggøre dig og din organisation. Flotte og spændende explainervideoer griber seere i alle aldre og er ideelle for dig, der ønsker at gøre et indtryk med dit produkt. Læs mere om explainervideoer her.

Hvem er Tapas Deluxe?

Hos Tapas Deluxe er vi gode til rigtig mange ting. Vores dygtige illustratorer, grafikere og designere, bærer værdier fra den jyske muld med sig hele vejen igennem arbejdet. Vi stræber efter at skabe resultater som både dig og dine kunder vil elske, og vi laver både store, kreative og unikke opgaver, mens vi også tager os af de små opgaver der knytter sig til, såsom at lave avisannoncer, visitkort og meget andet. Vi er eksperter i Adobes programmer og afleverer ikke et resultat før vi selv er tilfredse og stolte over resultatet.

Vi følger altid udviklingen tæt, så du kan være foran konkurrenterne i din markedsføring. Derudover arbejder vi både med de kreative processer og tanker samt det praktiske arbejde der hører til og vi rådgiver dig efterfølgende i hvordan du kan bruge dine nye materialer i din markedsføringsproces. Vi er altså med fra projektets fødsel, og indtil det selv kan flyve.

Hvad kan vi trylle frem med grafisk magi?

Nedenfor kan du se en oversigt over hvad vi er dygtige til. Frygt ikke hvis du ikke ser hvad du ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder. Måske kan vi, med hjælp fra lidt magi, alligevel skabe det du ønsker, eller måske kan vi finde et endnu bedre alternativ. Vi kan lave:

Facebook-bannere og bannervideoer

Animationer

• Logoanimationer

• Maskotter og karakteranimationer

• LED-bannere

• Infografikker

• Animerede e-mailsignature

Reklamevideoer og videospots

Explainervideoer

De “små” opgaver

• Bannerdesigns

• Visitkort

• Avisannoncer

• Fritlægning af billeder

Og vi bliver hele tiden bedre! Er du nysgerrig på om vi kan løse din animationsopgave? Du kan se vores tidligere cases her, og se hvor langt vores kompetencer rækker. Alle typer virksomheder kan bruge animationer, om det er til fødevarebranchen, en tøjforretning, en international organisation eller noget helt fjerde. Vi udvikler os hele tiden og stræber efter at kunne lave bedre og mere unikke animationer, der vækker alle sanser og kan sprede glæde og beundring, både i virksomheden og blandt jeres kunder. Vi skaber resultater på mere end én måde, så du kan gøre det samme.

Få hjælp til at lave en Facebook-covervideo

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)