Brug video i dit facebook cover

til at fange kundernes opmærksomhed

En af de mest omfattende portaler til underholdning og nyheder på nettet er, ikke overraskende, Facebook.

Inden man får set sig om, har man nemt brugt et par timer om dagen på verdens største sociale netværk.

Derfor gemmer Facebook også på et enormt stort potentiale for dig, der har eget firma, da det er et oplagt sted at nå ud til dine kunder. Med store mængder ”lokkende” indhold på Facebook i forvejen er det dog ekstremt vigtigt, at du fanger kundernes opmærksomhed med det samme, og det er her, Facebook-coveret kommer ind i billedet.

Et spændende og fængende Facebook-cover kan få både nuværende og potentielle kunder til at blive hængende på lige præcis dit firmas Facebook-side i stedet for på konkurrentens.

Facebook-coveret er det første og største på en Facebook-side; dermed er det også det, der tiltrækker dine kunder og viser dem, hvad dit firma står for. Coveret er både det første indtryk og den allerbedste bannerplads.

Dit Facebook-cover er altså et fremragende blikfang, hvis bare du sørger for, at det stikker perfekt ud i den evigt voksende mængde af sider, links og covers.

Varighed

Et Facebook-videocover kan have en varighed på ca. 20‒90 sekunder, hvilket er mere end nok tid til at få selv en avanceret video ud til kunderne. Samtidig kan du også gøre brug af korte videosekvenser, som du i stedet kører i loop, hvis du hellere vil gøre dit Facebook-videocover så simpelt og “spiseligt” som muligt.

Unikt format

Facebook-videocoverets dimensioner anbefales af Facebook til 820 x 462px, med et minimum på 820 × 312 pixels, hvilket giver dig et unikt format at ”lege” med. Og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din video skal se ud, og hvad den skal indeholde: Animeret eller live-action? En teaser eller en længere video? En medrivende fortælling eller månedens aktuelle tilbud?

Overrask!

Formatet er stadig ret nyt, hvilket giver dig rig mulighed for at producere spændende og overraskende indhold til dine forbrugere – et unikt Facebook-videocover kan booste antallet af klik på din side med adskillige procent.

fb-cover-vdo-devices (1)

Facebook-videocoveret giver et hav af nye muligheder

 

Det er efterhånden en håndfuld år siden, at Facebook-coveret blev introduceret. Det gav dengang en helt ny og bred vifte af kreative muligheder for at skabe opmærksomhed med et iøjnefaldende billede. I år er det så blevet muligt at gøre brug af en video som sit Facebook-cover i stedet.

Dette åbner en masse nye muligheder for, hvordan du kan kommunikere med dine kunder. En video har fordelen af at kunne sige mere end et statisk billede, da en serie af billeder jo helt automatisk kan indeholde langt flere informationer end blot et enkelt billede.

Samtidig kan et Facebook-videocover tale til flere sanser på én gang, da det også kan indeholde et lydspor – præcis som en ”normal” video. Lydsporet er automatisk slået fra til at starte med, men det kan under afspilningen slås til med blot et enkelt klik fra kundens side. Ved at henvende sig til flere sanser og indeholde flere informationer har Facebook-videocoveret altså større chance for at tiltrække opmærksomhed og for at blive husket længere end blot et simpelt coverbillede.

Hvis du er interesseret i at få lavet en Facebook-covervideo, men ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, så vil det være klogt at tage fat i Tapas Deluxe. Vi leverer grafiske delikatesser og effektive løsninger til dig, der vil give din virksomhed et boost via en højt profileret Facebook-side.

Hos Tapas Deluxe er vi eksperter i at producere Facebook-covervideoer af højeste kvalitet, så din virksomheds Facebookside springer i øjnene på dine kunder og giver dem lyst til at udforske siden yderligere – i stedet for at dit firmas Facebookside drukner i mængden af lignende sider med opmærksomhedskrævende links og covers. Med en Facebook-covervideo fra os kan du udnytte din Facebooksides potentiale til at øge mængden af kunder, og dermed også omsætningen, for dit spirende firma.

Vi kan skabe alt fra korte animationsvideoer og sjove GIF’er til større professionelle produktioner i knivskarp kvalitet – både opløsnings- og indholdmæssigt. Med en Facebook-covervideo fra Tapas Deluxe kan du give dit firma det sidste skub fremad og hurtigt mærke væksten i popularitet.
Kontakt os gerne for at høre mere.

Gæster der allerede fået smag for video-coveret

Få hjælp til at lave en Facebook-covervideo


Denne formular sender dit navn, email og tlf.nr via email til Tapas Deluxe, med det formål at vi kan besvare din henvendelse. Dine kontaktinformationer videregives ikke til 3. part. Læs hvordan vi opbevarer og behandler dine data i vores persondatapolitik.