Du har brug for en animeret Explainer video

hvis du er parat til flere kunder

hvis du vil huskes af dine besøgende

hvis du vil beholde dine mobile kunder i 2019

Alle har en historie at fortælle

En animeret explainer video er meget mere end en nuttet tegnefilm. Hver eneste explainer video bliver designet med ét eneste formål for øje; at skabe resultater.

For at opnå succes i 2019 er det vigtigt, at du viser dine menneskelige sider. Og en velproduceret explainer video er et yderst velegnet værktøj til netop dette formål.

Tapas Deluxe’s animerede explainer videoer til virksomheder kan mere end blot fortælle historier.

Vi producerer explainer videoer, som både informerer, uddanner og simplificerer, og som ikke mindst menneskeliggør dit brand.

En velproduceret animeret explainer video kan

Skabe kontakt

Spare tid

Uddanne

Promovere dine produkter og services

Menneskeliggøre dit brand

Skabe tryghed

Informere og simplificere

Gør kundens rejse behagelig

Driver du f.eks. en webshop, kan én eller flere explainer videoer være en stor og vigtig hjælp til at skabe tryghed hos kunden under hele købsprocessen.

En video vil med andre ord forkæle og guide kunden gennem hver enkelt af disse faser:

Interesse

Overvejelse

Beslutning

Fastholdelse / genkendelse

Video er – populært sagt – et effektivt redskab til at øge konverteringen – i nogle tilfælde med helt op til 20 %!  Lad Tapas Deluxe hjælpe dig med at finde ud af hvordan.

Explainer video – inspiration

Ole Eli – Juridisk konsulentfirma

Pelaha

NemGDPR

Roster Athletic

Freezetec

Wordpens

Få din egen unikke explainervideo

Vi hjælper dig fra start til slut – lige fra idé til manuskript og til færdig video

Explainervideo hos Tapas Deluxe

En unik måde at kommunikere med sine kunder og samarbejdspartnere på, med et specielt navn. Videoen fungerer som en slags tegnefilm, men med en mission der ikke blot er at underholde. Explainervideo betyder kort sagt “forklaringsvideo”. En video, hvor man forklarer et budskab, et koncept, et produkt eller noget helt fjerde. Hos Tapas Deluxe er vi helt vilde med at lave denne type videoer for vores kunder, fordi det er en nyere og kreativ måde at arbejde på, som kan bruges af alle virksomheder og organisationer, og til at formidle alle typer viden, både i en markedsføringsproces, men også til at formidle information, der har betydninger for kunderne, for eksempel i forbindelse med fusioner, ændringer i driften af virksomheden og lignende.

Hvad kan videoen?

En explainervideo kan noget helt specielt. En god video formår nemlig at fange seeren i sit univers, og dermed formidle sit budskab effektivt og på en måde der er let for seeren at forstå. Nedenfor kan du læse mere om hvad fordelen ved denne type video er, og hvad den kan bruges til i kommunikation med både kunder, samarbejdspartnere og til interne forhold.

Brug video til uddannelse

En explainervideo kan bruges til uddannelse på flere forskellige måder. Fordi animationer kan være detaljerede og præcise, kan de faktisk erstatte videoer og fotografier. Dette kan for eksempel være til en video der skal vise hvordan man bruger en hjertestarter. Nogen vil finde det ubehageligt at se “rigtigt” videomateriale, og derfor kan man benytte sig af animeret videomateriale. Videoerne kan også bruges til at vise hvordan man bruger værktøj, en maskine eller være en instruktionsvideo på hvordan man bager en kage eller laver en hjemmeside. De detaljerede animationer er sjove at se på, og kan være direkte replikationer af ting fra det virkelige liv. Explainervideoer kan derfor bruges til at uddanne både børn og voksne og fastholde deres koncentration i hele forløbet.

Spare tid og ressourcer

Videoerne kan også bruges til at spare tid og ressourcer. For eksempel i et vandland, et museum eller en forlystelsespark, hvor der skal gives en række informationer om for eksempel sikkerhed, regler og lignende. Også flere flyselskaber benytter sig af explainervideoer til at give sikkerhedsinstruktionerne om bord på flyet. Videoerne er mere spændende end den traditionelle speaker, og fastholder derfor bedre de rejsendes opmærksomhed. Det sparer tid og ressourcer når man kan give informationerne til mange mennesker på én gang.

Enkel og forståelig kommunikation

Explainervideoer er ideelle til at kommunikere til en kundegruppe på en enkel måde, der er let at forstå for børn såvel som voksne. Videoerne kan gøres meget detaljerede, så instruktioner, beskeder eller lignende let kan forbindes til virkeligheden. Desuden har man mulighed for at visualisere elementer, der ellers kan være svære at forstå. For eksempel fungerer videoerne perfekt som instruktionsvideoer. Det kan for eksempel være en video der viser hvordan man opstiller et budget, hvordan feriepenge fungerer, eller hvordan man kan lave sin egen papirsflyver. Det er også en god måde at formidle information, som det er vigtigt at kunden forstår, for eksempel hvorfor man skal installere fibernet, sortere sit affald eller lignende. Der findes mange andre måder, hvorpå man kan bruge explainervideoer til at formidle data eller give instruktioner. Mulighederne er faktisk næsten uendelige, og hos Tapas Deluxe vil vi gerne hjælpe dig med at visualisere din kommunikation.

Skabe interesse

Videoerne kan også bruges til at vække interesse for et produkt, en service, en trend eller noget helt andet. Man kan let opstille fordele og ulemper og kombinere infografikker, animation, maskotter og lignende, for at vække alle seerens sanser. Hos Tapas Deluxe blander vi jeres ideer og ønsker sammen med vores kreativitet og faglige ekspertise, for at skabe et mesterværk, der er lige til at spise. Farver, effekter, lyde og lidt magi i form af passion for projektet, er det der skal til for at fange seeren.

Hvem kan bruge videoen?

Er denne video kun ideel for de der skal formidle praktiske informationer til kunder og seere? Slet ikke! Alle typer virksomheder og organisationer kan benytte sig af explainervideoer og deres vidunderlige funktioner. Der findes mange muligheder for at bruge videoen, som selvfølgelig kan bruges på næsten alle medier, lige fra traditionelle Tv-reklamer og videoer i fysiske butikker til de sociale medier, på hjemmesider og på messer. Nedenfor kan du læse mere om hvordan man kan bruge denne type video i forskellige funktioner.

Virksomheder

Mange forskellige virksomheder kan have gavn af explainervideoer. Både offentlige og private virksomheder kan bruge videoerne til at kommunikere med deres kunder. Dette kan for eksempel være til at promovere et nyt og banebrydende produkt, eller forklare et nyt koncept. Videoerne kan også bruges til at forklare en service eller vise hvordan man kan benytte et produkt på flere forskellige måder. Banker kan for eksempel ønske at vise hvordan man udfylder sin årsopgørelse, og en uddannelsesinstitution kan vise hvordan man søger ind på uddannelser eller skriver en god ansøgning.

Organisationer

En organisation, institution og mange andre kan også benytte sig af magien ved en explainervideo. For eksempel kan de bruges til at vise konsekvenserne ved global opvarmning og forurening, samt behandle andre emner der kan være meget dyre at lave med fotografisk udstyr i “den virkelige verden”. Disse kan bruges både til undervisning på skoler og daginstitutioner og til at vise patienter hvordan en operation kommer til at foregå, på en enkel og behagelig måde.

Peter Nørgaard

Co-founder

Hvem er Tapas Deluxe?

Tapas Deluxe er et team af passionerede medarbejdere, der er vilde med at skabe kreative animationer, videoer, logoer og meget andet. Vi brænder for at skabe produkter som vores kunder kan bruge i deres markedsføring eller adoptere som en del af deres virksomheds daglige drift. Selvom vi stammer fra den jyske muld, er vi internationalt orienterede og arbejder både med lokale virksomheder og multinationale selskaber. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre om dit projekt og bidrage med vores ekspertise og sans for kreativitet. Du kan kontakte os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tid til et friskt pust?

Fortæl os hvad du ønsker. Vi siger hvad vi gør. Vi gør hvad vi siger.

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)