Mere fiber

By GlobalConnect

Den 11. juni 2018 blev Nianet en del af GlobalConnect. Tapas Deluxe var i tiden forinden blevet inviteret til det fine selskab, hvor vi sammen med øvrige danske marketing- og designhuse fik til opgave at rulle den røde løber ud, og sprede det glade budskab.

Tapas Deluxe leverede animationsvideo (explainer), kampagnewebsite (www.merefiber.dk) samt HTML5 bannere til kampagner på diverse IT-nyhedssider.

PROJEKT: Mere fiber

SERVICES : Brand, Hjemmeside og Animationsvideo

Om GlobalConnect

GlobalConnect er Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 15.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 og har i dag mere end 300 medarbejdere på fire lokationer, heraf én i Tyskland. Virksomheden havde i 2017 en omsætning på 694 mio. kr.

 

Om Nianet

Nianet er udbyder af fibernet, datacenter, sikkerhedsløsninger og cloud service. Virksomheden servicerer virksomheder og den offentlige sektor i Danmark. Virksomheden havde i 2017 en omsætning på 367 mio. kr. og beskæftiger mere end 150 medarbejdere.

Tid til et friskt pust?

Fortæl os hvad du ønsker. Vi siger hvad vi gør. Vi gør hvad vi siger.