CNC Midt

CNC Midt er som navnet antyder CNC eksperter med base i Midtjylland. CNC Midt foretager CNC reparationer onsite og yder konsulentbistand til virksomheder i form af råd og optimering af CNC maskiner.

Udviklingen inden for CNC maskiner går stærkt, og opdateret viden, løbende uddannelse og erfaring er vejen til succes. Til trods for sine 20 års erfaring i branchen, er CNC Midt et friskt pust i en ellers lidt konservativ branche.

PROJEKTCNC Midt

SERVICES : Brand, Hjemmeside, Animationsvideo, Markedsføringspakke og branding på sociale medier: LinkedIN, Youtube og Facebook

CNC Midt tør at gå nye veje, og kontaktede derfor Tapas Deluxe for hjælp til at nytænke markedsføringen i branchen.

 

I tæt samarbejde med CNC Midt startede vi med at skabe en ny visuel identitet med 360° sammenhæng i alt fra den responsive hjemmeside, til det traditionelle visitkort. Markedsføringsmæssigt handlede det om at opbygge en online tilstedeværelse, og øge synligheden så man udover de faste kunder også tiltrak nye potentielle kunder.

Hvor opgaverne før kom udelukkende via mund-til-mund metoden og et godt renomé, så får CNC Midt nu yderligere henvendelser fra nye potentielle kunder via de sociale medier.

Tid til et friskt pust?

Fortæl os hvad du ønsker. Vi siger hvad vi gør. Vi gør hvad vi siger.