Bliv stor og Stærk

hvis du er parat til flere kunder

hvis du vil huskes af dine besøgende

hvis du vil beholde dine mobile kunder i 2019

Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt, at du tænker på dit brand.

For at dine kunder skal finde interesse, bør dit brand således have en tydelig rød tråd lige fra visitkort og hjemmeside-design til fremtoningen på de sociale medier og i video-markedsføringen.

Kontakt Tapas Deluxe og få hjælp til hele din salgs-menu. Vi har alle de nødvendige krydderier og ingredienser i vort marketing-spisekammer til at kunne betjene dig ud i serveringen af en appetitlig (br)an(d)retning for dine sultne kunder.

Så lad trygt os lette og målrette dit arbejde med brand-opbygning eller re-branding af din virksomhed ved hjælp af vore fantastiske kompetencer, services, og lækre markedsføringsprodukter.

Markedsføringsmaterialer

Det er af største vigtighed, at dine kunder får noget fysisk med hjem i hænderne efter første møde. Noget, der taler til sanserne. Noget de kan kigge på, røre ved, have på, dufte til eller smage på.

 

Så selvom markedsførings-artikler som visitkort, flyers, brochurer, T-shirts, kalendere etc. – eller det vi nordjyder med ét ord kalder “tingeltangel” – kan synes unødigt eller endda gammeldags, så er det præcis dette første aftryk – dette første frø, som i sidste ende bliver til en lækker Tapas-salat af salgspotentialer.

 

Allerede i dette første markedsførings-skridt er det ligeledes vigtigt at tænke i sammenhæng

– eller sagt med andre ord at være fuldt bevidst om og skarp i sit brand. Med Tapas Deluxe ved hånden er du sikret, at dine første skridt bliver taget i sikker afklarethed om både rød tråd og retning.

Hjemmeside

Hos Tapas Deluxe er vi en koncentreret flok af fantastisk kreative webdesignere, som kender og respekterer den hårfine balance mellem for meget og for lidt. Vi sætter os grundigt ind i dine produkter og ikke mindst har vi øre og øje for dine særlige egenskaber, din smag og dit temperament, særligt når det gælder designet til din hjemmeside.

 

Derfor tager vi kun de lækre linjer, krøller og farver op af vores velassorterede madkurv, som passer præcist til dig, dit brand og din målgruppe. Og endelige er vi – også her – yderst opmærksomme på, at dit brands røde tråd fremstår både tydelig og klar.

Sociale medier

Når du præsenterer din virksomhed på de sociale medier, er dit brands genkendelighed, tydelighed og afklarethed ekstremt vigtig. Modtagerne bør være helt sikre på, hvem du er, og hvad dit brand står for, hver eneste gang, de ser en aktivitet, et opslag eller en kommentar fra dig.

 

Tapas Deluxe kan også her hjælpe dig med at videreføre den røde tråd. Vi kan tilberede og servere alle retter inden for f.eks.:

 

Facebook-coversFacebook Ads, Online annoncer, Videospots» , Linkedin, Google adwords banner-pakker

Gør dit brand levende med animationsvideoer

Tapas Deluxe laver animationer, så tænderne løber i vand.

 

Med vores animationsvideoer gør vi dit brand og dit produkt levende. Tapas Deluxe er eksperter i at anrette lækre små animerede produktioner, som på en livfuld, underholdende og overskuelig måde præsenterer enten dit samlede brand eller enkelte produkter indenfor meget få sekunder.

Også hér – under tilberedningen af disse effektive animationer – holder vore fantastiske designere et knivskarpt fokus på at binde den fineste sløjfe på dit brands røde tråd.

Peter Nørgaard

Co-founder

Hvem er Tapas Deluxe?

Tapas Deluxe er et team af passionerede medarbejdere, der er vilde med at skabe kreative animationer, videoer, logoer og meget andet. Vi brænder for at skabe produkter som vores kunder kan bruge i deres markedsføring eller adoptere som en del af deres virksomheds daglige drift. Selvom vi stammer fra den jyske muld, er vi internationalt orienterede og arbejder både med lokale virksomheder og multinationale selskaber. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre om dit projekt og bidrage med vores ekspertise og sans for kreativitet. Du kan kontakte os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tid til et friskt pust?

Fortæl os hvad du ønsker. Vi siger hvad vi gør. Vi gør hvad vi siger.

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)