Skal du animeres

Lad Tapas Deluxe gøre din hjemmeside levende.  Det kan kun blive en bevægende oplevelse!
Animationer er et kraftfuldt virkemiddel som appellerer til et bredt publikum.

Vores specialiteter

Her får du lidt konkrete ideer til hvilke animationsopgaver, vi f.eks. kunne tilberede for dig.

Animeret logo

Animeret maskot/
karakteranimation

Animationer – inspiration

Roster Athletics

Arla Foods Ingredients

Danhydra bolt cleaner

CiBiD Group

FreezTec

Tasklet Factory

Tid til et friskt pust?

Fortæl din historie til os og vi fortæller den til verden. Visuelt.

Animationer hos Tapas Deluxe

Hos Tapas Deluxe kan vi lave animationer til alle situationer. Animationerne kan bruges til mange forskellige ting, både som led i markedsføringen eller i identitetsdannelsen af din virksomhed eller organisation. Animationer skaber liv, og udviser blandt andet kreativitet, nytænkning og professionalisme, mens det giver kunder og samarbejdspartnere et indtryk af menneskelighed i virksomheden. Animationer kan både være levende, for eksempel i form af en maskot eller en video, eller være en detalje der samler jeres virksomhed, som et logo, en e-mailsignatur eller noget helt tredje. Hos Tapas Deluxe længes vi efter at slippe vores kreativitet løs og skabe fantastiske animationer til dig og din virksomhed, der er lige til at spise.

Fordelene

Der findes mange fordele ved både at benytte en form for animation i din virksomhed, og at
få Tapas Deluxe til at lave dem. Vi er et dygtigt og passioneret team af blandt andet grafikere, editorer, illustratorer og designere, der hele tiden udvikler os og bliver bedre til det vi laver. Derudover sørger vi for at følge med udviklingen, så du kan være foran dine konkurrenter og tage del i de nyeste trends inden for animation og grafisk design, lige meget om du har brug for en lille animationsopgave eller den helt store pakke. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor at du skal benytte dig af animationer i din markedsføring eller i din virksomheds visuelle udtryk.

Unikke animationer

Vi kan lave unikke animationer af mange forskellig slags. En unik og flot animation kan gøre et kæmpe indtryk hos dine kunder og samarbejdspartnere. Billede- eller videoanimationer samler en virksomhed og sørger for at alle der ser det, husker dig og din virksomhed. En unik grafik, som for eksempel et logo eller en maskot kan genkendes inden for millisekunder, og kunderne vil komme til at huske jeres logo og virksomhed for evigt. Hos Tapas Deluxe vil vi gerne give din virksomhed et logo som I er glade for, og vi lytter hellere end gerne til jeres ideer og forestillinger om logoet, for at vi sammen opnår det perfekte resultat, som I kan bruge i mange år.

Opmærksomhed

Der er mange måder at få opmærksomhed på. Der findes både positiv og negativ presse, og nogle mener at alt opmærksomhed er positiv opmærksomhed. Vi bruger vores talenter inden for design og illustration til at give dig opmærksomhed blandt dine kunder og samarbejdspartnere. Et sjovt, flot og spændende design er noget man husker, og farver, former og slogans hænger ved kunderne i lang tid. Hos Tapas Deluxe blander vi vores ekspertise indenfor grafisk design og illustrationer med jeres mission og værdier, og skaber animationer der passer til jeres virksomhed og produkter, og samtidig giver en spændende og unik vinkel på design. Det er den helt ideelle måde at skabe varig opmærksomhed på, til gavn for både jer og jeres kunder.

Ekspertise og vejledning

Udover at tage del i designprocessen af jeres nye animation, vil vi gerne kunne rådgive jer, så I ved hvordan I skal bruge jeres nye materialer til markedsføring eller som en fast del af jeres virksomheds image. Når vi skaber et produkt til jer, et logo eller en explainervideo, sørger vi for at sætte jer ind i produktet, så I kan udnyttes dets fulde potentiale. Vi viser jer hvordan I kan bruge jeres logo på hjemmesiden, på Facebook og andre sociale medier, samt i nyhedsbreve, i shoppen og andre steder I interagerer. Vi foreslår også hvordan I kan bruge vores øvrige produkter til at skabe et varigt resultater og indtryk hos jeres kunder og samarbejdspartnere.

Typer af animationsopgaver

Vi løser mange forskellige animationsopgaver for vores kunder. Animationer kan bruges i mange forskellige forbindelser, både i midlertidig markedsføring, for eksempel i forbindelse med lanceringen af et nyt koncept eller produkt, eller som en fast del af virksomhedens identitet. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af animationsopgaver vi kan løse for din virksomhed eller organisation. Finder du ikke det du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.

Logoanimationer

Et logo er en vigtig del af en virksomheds identitet. Det er ofte logoet der gør at man genkender en virksomhed, og jo mere simpel og originalt det er, jo bedre er chancerne for at netop dit logo skiller sig ud blandt konkurrenternes. Men hvordan skaber man det perfekte logo? Tænk på de logoer der står skarpest i din hukommelse. De er enkle, og kendetegner virksomheden og dens produkt. Nogle gange består det af tekst, andre gange er det et enkelt motiv eller få streger, der danner rammen. Det er vigtigt at logoet står klart og skarpt, og at det passer til de produkter eller services virksomheden tilbyder. På den måde er det lettere at forbinde virksomhedens kompetencer med logoet. Derudover er der farver der skal passe sammen, og som skal virke iøjnefaldende uden at være “for meget”. Vi kender opskriften på det perfekte logo, men magien tilsættes først når I tilsætter de hemmelige ingredienser i form af jeres mission og værdier, og jeres helt egne og unikke ideer.

Infografik

En infografik kan bruges på mange forskellige måder. Det er en ideel måde at formidle data på en visuel måde, der er let at aflæse og gennemskue for kunder eller samarbejdspartnere. Infografikker kan både bruges i forbindelse med uddannelse eller i reklamesammenhæng til at vise udvikling, besparelser, priser og meget andet. Det er langt lettere, og ovenikøbet mere spændende at se på en flot grafik, end at læse en tabel med tal. Hos Tapas Deluxe kan vi animere flotte infografikker til alle anledninger, om det er til konferencer, møder, messer, reklamemateriale, rapporter og meget andet. Infografikker er også en ideel måde at give sine kunder indblik i virksomheden på en enkel og sjov måde.

Animeret e-mailsignatur

En animeret e-mailsignatur er en unik måde at afslutte e-mails på i din virksomhed eller
organisation. Signaturen kan både være et billede, men også en “levende” animation, der bevæger sig sammen med din underskrift og hilsen. Den kan for eksempel bestå af virksomhedens logo, et slogan eller andet I finder nødvendigt, og findes i alverdens farver og stilarter. Det er et felt hvor I kan slippe kreativiteten løs, og sørge for at de der modtager jeres e-mails, om det er internt eller eksternt i virksomheden, samarbejdspartnere eller kunder, kender og genkender jeres logo.

LED-banner

Et LED-banner består af små LED-pærer der lyser bestemte steder på et elektronisk “banner”. Hele banneret består af lamper der kan tændes og slukkes uafhængigt, og de kan derfor programmeres til at danne et bestemt mønster, tekst eller lignende. Banneret kan bruges i mange forskellige forbindelser, for eksempel i butikker, på festivaler, på messer og mange andre steder. Hos Tapas Deluxe kan vi også lave disse bannere. Vi er dygtige til det, og kan lave animationer af jeres logo, maskot og slogan på LED-banneret.

Karakteranimation

En karakteranimation kan bruges i mange forbindelser, for eksempel som maskot. Mange velkendte virksomheder har en kendt og elsket maskot, men det kan være svært at tage maskotten med ind i digitaliseringen. Hos Tapas Deluxe kan vi både hjælpe dig med at skabe karakteren eller maskotten, men vi kan også hjælpe med at bringe jeres elskede maskot til live på skærmen. Maskotter og karakteranimationer der går igen i virksomheder, hjælper kunder og samarbejdspartnere med at få et tilhørsforhold til virksomheden og giver loyalitet og tillid til organisationen. Maskotter kan bruges både på de sociale medier, i reklamer, nyhedsbreve og sågar i apps og spil. De skaber genkendelighed og er en sjov måde at bringe historier og fortællinger ind i virksomheden. Vi vil gerne hjælpe jer med at skabe en sød, sej eller sjov maskot eller karakter, som I kan adoptere i jeres virksomhed eller organisation, og som I kan bruge i markedsføringen og i virksomhedens faste drift.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Tapas Deluxe stræber vi efter at lave flotte, sjove og yderst brugbare animationer, som I kan bruge i jeres daglige drift eller som del af en kampagne. Vi er dygtige, og sørger for at følge udviklingen, så vi fortsat kan bidrage med ekspertise og innovation i vores felt. Tøv ikke med at kontakte os hvis du vil vide mere om os og det vi kan tilbyde dig. Vores kreativitet når ingen grænser, og vi ser frem til at hjælpe dig med din animation eller dit animationsprojekt. Du kan klikke her, hvis du ønsker at vi kontakter dig snarest muligt.

Tid til et friskt pust?

Fortæl din historie til os og vi fortæller den til verden. Visuelt.

Vores arbejdsområder

Nedenfor kan du læse mere om vores kompetencer hos Tapas Deluxe. Vi prøver hele tiden af forbedre os og tilegne os nye kompetencer. Vi laver for eksempel bannervideoer til Facebook og videoer I kan bruge på både Instagram, Facebook og LinkedIn. Vi løser både store opgaver med reklamevideoer og explainervideoer, og mindre projekter som at lave avisannoncer, nye visitkort og fritlægning af billeder.

Videospots og reklamevideoer

Et videospot eller en reklamefilm kan også være en god måde at markedsføre sig på. Et videospot kan overbevise en kunde om at de skal vælge dig. Man har i mange år brugt reklamevideoer og spots, og vi arbejder hele tiden på at forny og skabe videoer på nye og innovative måder. Du kan bruge et videospot på mange forskellige måder. Det kan både benyttes på jeres hjemmeside og på jeres profiler på sociale medier, men en video kan også spille på skærme i jeres forretning eller virksomhed, være med på messer, ligge på YouTube eller fungere som reklamefilm i fjernsynet. Man kan altså nå rigtig mange mennesker med en reklamevideo, og hvorfor så ikke lave en sjov, animeret video, eller et spot med flotte billeder af virksomhedens produkter? Sammen samler vi ideer til videoen, og sørger for at alt det vigtigt er med i videoen. Det færdige resultat er en video i høj kvalitet og HD, som I kan bruge som I har lyst. Vi rådgiver jer også i hvordan I kan bruge videoen i jeres markedsføring samt som en fast del af virksomheden. Videospots kan bruges til at markedsføre begivenheder, services, organisationer og meget andet, og det er en unik måde at møde din kunder, uanset hvor de er. Her finder du meget mere om videoer og reklamespots.

Explainervideoer

En explainervideo er til for at formidle et budskab eller fortælle en historie. Det er meget mere end en sjov video, der skal skabe opmærksomhed. Virksomheder og organisationer kan bruge en explainervideo på et væld af forskellige måder. Videoen  er en animeret video, som kan bruges til alt fra at forklare et virksomhedsmål, et koncept eller et nyt tiltag, til at undervise i brugen af et nyt produkt. Det er altså en forklaringsvideo, der bruges til formidling, men på en sjov og spændende måde, hvor farver og effekter spiller en stor rolle i at fastholde seeren. En explainervideo kan bruges i alle typer virksomheder, og skaber udover opmærksomhed både konverteringer, promoverer produkter og virksomhed, og kan være med til at uddanne seeren eller kunden. Læs mere om videoerne her.

Facebookbannere og bannervideoer

Facebook-banneret er en nyere og til dels uudforsket mulighed for mange virksomheder. Banneret er den rektangel der er øverst på Facebook-siden og som ofte er fyldt med uudnyttet potentiale. Banneret kan laves til en covervideo eller et coverbillede, bestående af en animation, eller en collage af billeder af virksomhedens produkter. Banneret er omkring dobbelt så bredt som det er højt, og giver derfor unikke mål at arbejde med. Vi kan hjælpe jer med at lave jeres banner til en spændende og sjov reklame for jeres virksomhed. En covervideo kan vare mellem tyve og halvfems sekunder, og giver derfor rig mulighed for at fortælle om virksomheden, vise en række produkter, fortælle en historie eller Lignende. Alle typer virksomheder kan finde relevans i at udnytte potentialet i et Facebook-coverbillede eller en covervideo. En restaurant eller et hotel kan vise billeder af lokaler, værelser, maden eller atmosfæren, mens en biograf eller tøjforretning kan lave en sjov eller opmærksomhedsfangende video. En tømrer, en designer eller lignende kan vise billeder eller video af deres cases eller produkter. Du kan læse mere om Facebook-bannere og bannervideoer her.

Tid til et friskt pust?

Fortæl din historie til os og vi fortæller den til verden. Visuelt.

    Hvornår skal vi ringe til dig? (Vælg)

    Tid på dagen?* (Vælg)

    Hvad skal vi tale om? (Vælg)